marți , 18 ianuarie 2022 5:24 pm
Iasi booked.net
-1°C

Dacian Cioloș, impresionat de bucătăresele din Pașcani și Vaslui, dar într-un restaurant din Belgia

Ajuns din nou într-un restaurant din Bruxelles pe care îl frecventa destul de des pe vremea când era comisar european, Dacian Cioloș a descperit o întreagă echipă de românce din zona Moldovei, respectiv din Pașcani și Vaslui.
Moldovencele au în mâini bucătăria unui restaurant de top din inima Belgiei de mai bine de un an.
Ieri seară, am luat cina împreună cu soția mea la un restaurant din Bruxelles. Un restaurant recunoscut pentru calitatea meniului și a serviciilor. Patronul, care este și bucătarul-șef, folosește produse locale și de sezon și e foarte atent la creativitate în ceea ce privește meniul.
Când eram comisar european pentru agricultură, mergeam frecvent acolo cu invitați, tocmai pentru calitatea meniului și a serviciilor.
 M-am întors ieri seară, după o absență de vreo trei ani.
Când am ajuns, Roberto, patronul și bucătarul-șef al restaurantului, m-a dus direct în bucătărie, unde am avut surpriza să descopăr o întreagă echipă de… românce. Românce din zona Pașcani și din județul Vaslui, care țin în mână bucătăria unui restaura nt de top în inima Belgiei de mai bine de un an.
Mă bucur de fiecare dată când găsesc români care, prin modul în care își fac treaba acolo unde îi duce viața, mă fac să fiu încrezător că putem să ne facem bine”.
sursa: www.topiasi.ro

Recomandări

Incendiu la anexa unui restaurant din Bârlad

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă, o ambulanță …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *