joi , 2 decembrie 2021 10:10 am
Iasi booked.net
-1°C

Curse speciale CTP pentru personalul medical

Având în vedere solicitările membrilor personalului medical din Municipiul Iași care lucrează în program de 12 ore (orele 7.00 – 19.00), primarul Mihai Chirica a dispus Companiei de Transport Public să organizeze curse speciale pentru aceștia, imediat după ora 19.00, după modelul curselor speciale existente în mod normal pentru elevi și studenți.

Cursele speciale pentru personalul medical vor fi introduse începând cu ziua de miercuri, 18 martie, când programul general de transport public va fi restricționat în vederea prevenirii infecției cu noul coronavirus COVID-19 în Municipiul Iași.

De asemenea, în urma modificării programului de lucru al angajaților complexului comercial ERA, curse speciale ale Companiei de Transport Public vor fi organizate și pentru aceștia imediat după ora 12.00.

Dincolo de aceste măsuri speciale și de alte decizii care pot fi luate în perioada următoare, Primăria Municipiului Iași face apel la societățile comerciale să își adapteze orele de început și de sfârșit de program la intervalul orar propus pentru transportul public începând de miercuri, 18 martie.

 

Recomandări

Medicii din Republica Moldova au încheiat cu succes misiunea de la Spitalul Modular Lețcani

Astăzi, 15 noiembrie 2021, începând cu ora 10.00, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *