duminică , 9 mai 2021 7:44 am
Iasi booked.net
-1°C

„Cupa Unirii la Fotbal”, un eveniment din programul „Festivalului Cultural Basarabia”

În perioada 28-29 aprilie, Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor (ATRAG) Iași va organiza evenimentul „Cupa Unirii la Fotbal”. Acțiunea face parte din programul „Festivalului Cultural Basarabia”, pentru care și-au adus contribuția 16 asociații membre ai Federației Asociațiilor de Basarabeni din România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Consulatul General al Republicii Moldova la Iași, Departamentul Centenar Iași, Federația Asociațiilor de Basarabeni din România, Alianța Națională a Asociațiilor Studențești din România si Alten Iași.

„Cupa Unirii a ajuns la cea de-a IX-a ediție și va reuni în mod simbolic, la Iași, 16 asociații studențești din România și Republica Moldova, din orașe precum: București, Cluj, Timișoara, Craiova, Iași, Suceava, Brașov, Chișinău. Evenimentul se va desfășura pe terenul de sport al Direcției Județene pentru Sport și Tineret (DJST) Iași” au precizat organizatorii.

ATRAG Iași, fondată în 2005, este o organizație non-guvernamentală, non-profit și apolitică, care are ca scop reprezentarea intereselor socio-profesionale a tinerilor români din afara granițelor României pe lângă autoritățile și administrația învățământului, administrația de stat, precum și față de alte organizații naționale și internaționale din România.

La nivel național, ATRAG Iași este membru al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești (ANOSR) din România și membru fondator al Federației Asociațiilor Basarabene (FAB) România. În prezent, ATRAG deține funcția de Vice-Președinte FAB România, scopul fiind reprezentarea intereselor comune ale studenţilor şi elevilor de etnie română din Republica Moldova aflaţi la studii în România cu stimularea participarii acestora la actul educaţional şi la viaţă socială, economică şi culturală.

Recomandări

Locuri de parcare scoase la licitație în Iași

Municipalitatea continuă activitatea de închiriere a locurilor de parcare de reședință. Astfel, pe 18 mai, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *