duminică , 21 iulie 2019 3:46 am
Iasi booked.net
-1°C

Cunoscut și apreciat medic chirurg din Vaslui, găsit mort în locuință

Unul dintre cei mai cunoscuţi medici chirurgi din Vaslui, Mircea Zavate, a fost descoperit decedat miercuri, 8 august, dimineaţa în locuinţa sa. Pompierii au pătruns cu o scară exterioară în apartament, după ce un vecin a sesizat că medicul nu a mai ieşit din locuinţă de câteva zile, informează „Adevărul”.

Lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au fost solicitaţi să intervină în apartamentul în care locuia Mircea Zavate, după ce vecinii au sesizat că acesta nu răspunde la uşă. Cunoscutul chirurg locuia singur într-un apartament din blocul situat în apropierea bisericii „Adormirea Maicii Domnului”.

Pompierii au fost nevoiţi să intre pe o fereastră, folosindu-se de o scară exterioară. Într-una din camere, lucrătorii ISU au descoperit trupul neînsufleţit al medicului.

Mircea Zavate suferea de o afecţiune incurabilă de mai mulţi ani, care, cel mai probabil, i-a grăbit sfârşitul. Fostul şef al Secţiei Chirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui şi preşedinte al Colegiului Medicilor Vaslui, Mircea Zavate se pensionase în urmă cu doi ani. A profesat timp de peste 30 de ani, având realizate peste 20.000 de intervenţii chirurgicale.

Sursa: Adevărul

Recomandări

ASCOR Iași construiește o casă pentru doi copii orfani

Voluntarii Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR), filiala Iași, au început demersurile în vederea construirii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *