luni , 24 februarie 2020 7:38 am
Iasi booked.net
-1°C

Cunoscut om de afaceri ieşean, găsit spânzurat în curtea casei sale

Mihai Ţibu, în vârstă de 49 de ani, om de afaceri ce activa în domeniul viticulturii, a fost găsit fără viață în curtea casei sale din Tomeşti.

Apelul la numărul unic de urgență 112 a fost făcut de o vecină, care a observat că omul de afaceri stătea într-o poziţie nefirească. Salvatorii veniţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru el. Ţibu, tată a doi copii, administra domeniul cu acelaşi nume. Asupra sa a fost găsit un bilet în care îşi cerea iertare familiei pentru gestul făcut.

Domeniul Ţibu are în componenţa sa 40 ha viţă-de-vie pe rod şi 37 ha plantaţie tânără, obţinută prin accesarea fondurilor europene de reconversie. Plantaţiile de viţă de vie sunt situate în Podgoria Iaşi – Bucium, Iaşi – Şorogari, zonă din N-E României, aşezată în Podişul Moldovei, la o altitudine de 200 – 300 m la 30 km de râul Prut, se arată pe site-ul companiei viticole. Omul de afaceri are deschise în oraş mai multe crame unde distribuie marfa proprie. Firma sa, MDT AGRICOL S.R.L a avut anul trecut, conform ultimelor date disponibile, afaceri de doar 348.000 de lei şi pierderi de 117.140 de lei. Faţă de 2017 rezultatele financiare sunt în scădere, la jumătate, iar firma a trecut de la profit la pierderi.

Recomandări

Suceveanul dispărut fără urmă, a fost găsit spânzurat

Tânărul de 30 de ani, care a fost dat dispărut în urmă cu trei zile şi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *