marți , 15 iunie 2021 5:21 pm
Iasi booked.net
-1°C

Cum vor funcționa școlile din Iași în următoarea săptămână

Comitetul Județean Pentru Situații de Urgență Iași a aprobat ieri scenariile în care vor funcționa școlile din județ în următoarea săptămână (10-14 mai 2021).

Comparativ cu săptămâna trecută, vor fi două municipii, două orașe și 21 de comune unde scenariile în care funcționează școlile se schimbă astfel:
🟢Municipiile Iași și Pașcani, orașele Podu Iloaiei, Tg. Frumos, comunele Al. I. Cuza, Brăești, Butea, Ciortești, Cotnari, Grozești, Holboca, Mircești, Miroslava, Mogoșești, Popricani, Ruginoasa, Stolniceni-Prăjescu, Strunga, Țigănași, Valea Seacă, vor fi în scenariul verde.
🟡Andrieșeni, Costești, Focuri, Oțeleni și Tansa, vor fi în scenariul galben.

În celelalte localități rămân valabile scenariile de săptămâna trecută.

Consiliile de administrație ale unităților de învățământ propun scenariul de funcționare în funcție de incidență și îl transmit ISJ Iași și DSP spre aprobare. ISJ centralizează scenariile tuturor școlilor și le supune votului Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Iași. Scenariul de funcționare poate fi schimbat săptămânal în funcție de evoluția epidemiologică de la nivelul unității administrativ-teritoriale.

Recomandări

Noi măsuri adoptate de CJSU Iași

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Iași, constituit prin Ordinul nr. 186/05.05.2021 al Prefectului județului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *