luni , 21 iunie 2021 3:54 am
Iasi booked.net
-1°C

Cum vor arăta mașinile de Poliție de acum înainte

Ministerul Afacerilor Interne a decis să schimbe schema de culori a mașinilor Poliției Române. Noile autospeciale au fost colantate în culorile albastru și galben, cu elemente de culoare verde fosforescent.

În acest fel, noul design este în concordanță cu cel al altor state UE, iar orice cetățean va putea recunoaște acest tip de model în Europa. De asemenea, mașinile Poliției se vor diferenția mai clar de cele ale Poliției Locale, informează Agerpres.

Ministerul de Interne arată că mașinile cu noul branding sunt vizibile de la aproape 500 de metri, spre deosebire de actualul design care este vizibil de la aproximativ 200 – 300 de metri.

„Conform programului de reînnoire a parcului auto al Poliţiei Române, poliţiştii beneficiază de noi autospeciale pentru realizarea operativă şi profesionistă a activităţilor specifice. Noile autospeciale sunt necesare activităţilor de patrulare în vederea menţinerii ordinii, liniştii şi siguranţei publice, precum şi pentru deplasarea operativă şi intervenţia rapidă la solicitările cetăţenilor, dar şi în fluidizarea şi controlul traficului rutier. Poliţiştii le vor utiliza în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, atât în municipii şi oraşe ale judeţului, cât şi în mediul rural”, precizează MAI.

Recomandări

Scandal într-un club din Iași

În cursul serii de ieri, 18.06.2021, echipaje de la Secția 3 Poliție și de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *