Cum va fi vremea în următoarea perioadă

Date:

Astăzi, temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 20 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vestul extrem, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 9 grade.

Luni, vremea va fi normală termic în sudul țării și răcoroasă în rest. Cerul va avea înnorări accentuate în regiunile din jumătatea de nord a teritoriului, unde va ploua pe arii extinse și va fi doar temporar noros în sud, unde ploile se vor semnala local, îndeosebi noaptea, iar temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 11 și 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 10 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Săptămâna 26.04.2021 – 03.05.2021 Valorile termice vor fi mai mici decât cele specifice pentru această perioadă, în jumătatea nordică a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi local excedentar în sud-vest, vest, nord-vest și local în centru, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 03.05.2021 – 10.05.2021 Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în extremitatea de nord a țării, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și local în cele centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 10.05.2021 – 17.05.2021 Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel specific acestui interval, dar cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile sud-vestice.

Săptămâna 17.05.2021 – 24.05.2021 Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar posibil local ușor mai coborâte. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

IȘJ Iași organizează o nouă simulare a examenelor naționale în perioada 17-19 aprilie 2024

Simulări ale Evaluării Naționale vor susține și 8.000 de...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Direcția Exploatare Patrimoniu organizează în data de 23 aprilie...

Bulevardul Socola va fi închis până pe 30 aprilie

În perioada 15-30 aprilie, între orele 08:00 – 18:00,...

O nouă proiecție video pe fațada BCU Iaşi

𝐁𝐢𝐛𝐥𝐢𝐨𝐭𝐞𝐜𝐚 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥𝐚̆ 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚𝐫𝐚̆ „𝐌𝐢𝐡𝐚𝐢 𝐄𝐦𝐢𝐧𝐞𝐬𝐜𝐮” 𝐝𝐢𝐧 𝐈𝐚𝐬̦𝐢 𝐯𝐚̆ 𝐢𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚̆...