duminică , 26 septembrie 2021 12:50 pm
Iasi booked.net
-1°C

Cum va fi persoana care îi va lua locul lui Raed Arafat

Raed Arafat a dezvăluit cum trebuie să fie persoana care îl va înlocui în funcţia de şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Raed Arafat a fost invitat, vineri, într-o emisiune în direct, unde a vorbit despre plecarea sa și a dezvăluit că a pregătit câteva persoane care să fie apte pentru funcția de șef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. Așa că nu își face probleme în acest sens. Speră, totuși, ca cel căruia îi va preda ştafeta la un moment dat să-și facă treaba și să reziste. Așa cum a făcut și o face și el în continuare.

Am pregătit mai mulți, care au crescut lângă mine, sunt lângă mine, alții au plecat în altă parte. (…) Cred că sunt oameni care pot să vină după mine. Și sper să suporte si să fie ca mine, să reziste, și să-și facă treaba. În final, trebuie să vină persoane tehnice, chiar dacă șeful DSU este o numire politică. Trebuie să vină o persoană care să știe foarte bine. (…) Nu e nimeni de neînlocuit”, a declarat Raed Arafat la Realitatea Plus.

Secretarul de stat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situatii de Urgentă (DSU), aflat în subordinea Ministerului Afacerilor Interne (MAI), este evaluat periodic de Ministrul de Interne: ”Domnul Arafat s-a implicat constant și bine în rezolvarea problemelor de care se ocupă. Dar și el este evaluat periodic de Ministrul de Interne”, a spus Klaus Iohannis.

Recomandări

Bucureștiul TRECE în scenariul roșu COVID! Certificatul VERDE devine OBLIGATORIU

Bucureștiul trece în scenariul roșu COVID, după ce rata de infectare a ajuns miercuri la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *