miercuri , 3 martie 2021 11:45 pm
Iasi booked.net
-1°C

Cum sunt curățate autobuzele noi la Iași (VIDEO)

CTP Iași publică pe pagina oficială de Facebook imagini VIDEO cu întreținerea mijloacelor de transport în comun. Reprezentanții CTP Iași susțin că întreținerea zilnică și curățenia generală au loc și în cazul tramvaielor.

„Dacă te-ai întrebat cum reușim să păstrăm noile autobuze ultraperformante atât de curate, iată cum se desfășoară munca din spatele acestei imagini!

În primul rând, activitatea de întreținere a mijloacelor de transport public este derulată zilnic. Aceasta presupune curățarea suprafețelor vitrate, ștergerea prafului de pe scaune, barele de susținere, chedere, măturarea și spălarea podelelor.

În al doilea rând, prin rotație, fiecare autobuz este inclus într-un program de curățenie generală, care are loc o dată la trei săptămâni sau chiar mai des, în funcție de necesitate. Astfel, echipele de curățenie curăță gumele lipite pe scaune și în alte locuri din vehicul, spală tapițeria cu generatorul de aburi, igienizează plafonul, capacele interioare, suprafețele verticale și greu accesibile, cabina șoferului. De asemenea, sunt curățate și geamurile. Pardoseala este spălată cu un dispozitiv profesional cu perie rotativă. În plus, pentru podele este folosit și un aspirator de lichide, care preia eficient toată murdăria rezultată în urma spălării cu peria. La final, pardoseala este curățată cu mopul.

În ceea ce privește exteriorul autobuzelor, acestea sunt spălate zilnic în stația special amenajată în acest sens, fiind prevăzută cu sisteme automatizate.

Toate produsele de curățenie folosite în această activitate sunt din categoria celor profesionale”, scriu oficialii CTP Iași pe pagina de Facebook.

Recomandări

Un tânăr din Iași a încercat să mituiască un polițist cu 10.000 de lei. De ce fusese reținut

Procurorul din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a dispus trimiterea în judecată, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *