Cum să alegi flori pentru o zi de naștere de la o florărie Iași

Date:

Mulți dintre noi ne întrebăm ce flori să oferim de ziua de naștere a cuiva drag.
Ce sa alegi – un singur trandafir, un cos superb de orhidee sau combinații florale? În multe privințe, decizia depinde de destinatar – adică cui ii sunt adresate florile.

Atunci când alegi un buchet de flori de la florăria Rosalia, asigură-te că ții cont de gusturile și preferințele destinatarului. Dacă nu știi ce ii place, consultă o florărie Iași pentru un sfat și o livrare flori Iași. Asigură-te că te gândești înainte de a alege culorile și florile puse in acea compoziție pe care vrei sa i-o livrezi.

Florile și simbolurile lor la alegerea unei zile de naștere

Cea mai optimă și clasică opțiune este o compoziție de trandafiri. Dacă nu ai decis încă ce flori să alegi pentru ziua de naștere a unei persoane dragi, nu ezita să optezi pentru Regina Florilor – trandafirul. Cu toate acestea, orice nuanță a acestei flori superbe are conotații ascunse:

 • Trandafirii albi simbolizează puritatea și inocența.

Oferit unei tinere fete, un astfel de buchet va spune despre sentimentele tale calde față de ea, dragostea și grija.

 • Trandafirii roșii sunt flori ale pasiunii și dorinței.
 • Trandafirii întunecați sunt oferiți doamnelor la o vârstă venerabilă, aceste flori simbolizează eleganța și respectul.
 • Trandafirii roz sunt flori de sentimentalitate, speranțe și vise.
 • Trandafirii portocalii si galbeni înseamnă bucurie si optimism. De regulă, buchetele lor sunt prezentate personalităților luminoase și remarcabile.

Simbolismul altor flori este diferit, așa ca, dacă nu știi exact ce flori sunt oferite de ziua de naștere, utilizează următoarele recomandări:

 •  Lalea

Aceasta floare este considerata un semn de iubire și închinare

 •  Alstroemeria

Mugurii acesteia sunt delicați și fermecători, culorile sunt diferite, dar, de regula, poate fi oferiți tuturor femeilor.

 •  Gerbera

Reprezintă niște flori luminoase si multicolore. Poți oferi un astfel de buchet personalităților luminoase si extraordinare, fetelor si bunicilor, pentru ocazie dar și fără.

 •  Orhidee

Este floarea exotică, care a devenit disponibilă și populară în țara noastră abia in ultimii ani. De obicei, buchetele din aceste flori sunt oferite celor respectați și venerați de cei care doresc să-și exprime sentimentele sincere.

 •  Crizantema

Dacă nu știi ce flori să dai de ziua de naștere, alege crizantemele. Varietatea culorilor, formelor și dimensiunilor acestei flori este pur și simplu uimitoare.

 •  Crinii

In țările europene, această floare simbolizează puritatea. Acestea arată frumos doar în buchete generoase, potrivite pentru o aniversare.

Încearcă să cunoști simbolismul florilor și limbajul acestora, atunci chiar și cel mai modest buchet va deveni un cadou valoros și foarte plăcut, mai ales pentru o zi de naștere a cuiva drag.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Apel al salvamontiștilor: Nu mergeți pe MUNTE în pantofi sau SANDALE

După un sezon în care nu a trecut nicio...

SURSE: Guvernul taie fondurile serviciilor SECRETE la rectificarea bugetară

Guvernul condus de generalul (r) Nicolae Ciucă dorește să...

Președintele ANAF a prezentat topul „șmecherilor” care sfidează STATUL

Cea mai mare diferenţă dintre veniturile declarate de un...