Cum reușea personajul principal din serialul The Mentalist să câștige sume imense la cazino

Date:

Unul dintre cele mai cunoscute seriale polițiste, The Mentalist, poate fi urmărit mai nou și în România pe una dintre platformele de video streaming cu filme și seriale, după ce în anii trecuți a fost disponibil doar pe posturi de televiziune.

Cunoscut publicului din România sub numele de „În mintea criminalului„, serialul difuzat de CBS are 7 sezoane, fiecare cu peste 20 de episoade.

The Mentalist merge pe varianta clasică a serialelor polițiste, în care fiecare episod aduce o nouă provocare pentru detectivi. Aceștia sunt ajutați de personajul principal, Patrick Jane (interpretat de actorul australian Simon Baker), un consultant ce își folosește abilitățile neconvenționale pentru a elucida mistere și a identifica autorii unor crime. În paralel, de-a lungul episoadelor apare și povestea lui Red John, criminal în serie ce acționează în mod misterios și foarte crud, având o legătură personală cu Patrick Jane.

Succes maxim la cazino și orice jocuri bazate pe noroc

În mai multe episoade, încă din primul sezon, personajul principal își arată inclusiv capacitatea de a intui corect foarte multe lucruri, având succes la pariuri și jocuri de noroc.

Ajunge chiar să joace la un cazino din Las Vegas, unde este luat în vizor de administratori pentru că ajunge la câștiguri mult prea mari. Recunoaște că numără cărțile la jocul de blackjack, procedură interzisă de cele mai multe cazinouri din lume.

Se pare că foarte puține persoane au capacitatea de a acționa în acest fel. Cu o memorie extrem de bună, nu trișezi, dar împingi regulile în favoarea ta, ceea ce în lumea cazinourilor afectează jocul și evident este considerată o atitudine lipsită de etică. Orice cazino vrea să evite pierderile, așadar va exclude jucătorii despre care există suspiciuni că ar acționa într-un astfel de mod.

Poate un om obișnuit să folosească abilități speciale pentru a-și crește șansele de câștig la jocuri de noroc? La jocurile de masă de cazino, există metode prin care se poate acționa dincolo de așteptarea norocului. Nu întâmplător, la turneele de poker există acei jucători care în mod repetat reușesc să câștige poziții de top. Este important să știi când și cum să riști, cum să te raportezi la ceilalți jucători.

În mare parte, este vorba despre atenție la detalii, despre antrenament, joc intens. Cel mai simplu de început este pe website-uri de cazino cu jocuri gratuite, acolo unde se poate juca în varianta demo la sloturi și nu numai.

Mai departe, se poate trece la ruleta online cu dealeri live, riscând inițial sume cât mai mici, pentru a căpăta experiență, pentru a studia modul în care funcționează lucrurile. Fiecare jucător își poate forma propriile strategii, dar poate testa și diverse idei găsite online pe forumuri de specialitate și în social media.

Protagonistul serialului The Mentalist, un personaj controversat

Totuși, Patrick Jane din serialul The Mentalist nu recurgea doar la abilități oneste, ci și la trucuri bazate pe cariera sa de șarlatan, înainte să decidă să acționeze în sprijinul binelui în societate.

În multe episoade, apar tehnici bizare de rezolvare a misterelor, care ofensează multe persoane. În ansamblu însă, personajul Patrick Jane se bucură de un spirit de observație puternic și o înțelegere profundă a psihicului și a comportamentului uman.

The Mentalist, creat de Bruno Heller, poate fi considerat nu doar un serial polițist, ci și unul de dramă, cu multe elemente comice. Totul gravitează în jurul personajului interpretat de Simon Baker, care a cucerit publicul, dovadă fiind audiențele foarte mari înregistrate de serial de-a lungul celor 7 episoade, în toate țările în care a fost difuzat pe posturi de televiziune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Vremea, din nou la extreme! Ce se întâmplă cu temperaturile în zilele următoare

Temperaturile vor varia foarte mult în perioada următoare, au...

Un consilier județean ia de guler UE! Cătălin TIMOFCIUC: “Multiculturalismul a eșuat!”

Consilierul județean Cătălin Timofciuc a distribuit pe rețelele sociale...

Mobilizare impresionantă a ieșenilor în cadrul campaniei „Avem același sânge”

Peste 200 de persoane au răspuns apelului la solidaritate...