luni , 29 noiembrie 2021 3:00 am
Iasi booked.net
-1°C

Cum puteți scăpa, fără efort, de deșeurile de echipamente electrice și electronice

Serviciul Local de Colectare Iași, reprezentat de operatorul local partener, împreună cu Primăria Municipiului Iași, desfășoară activități de colectare a deșeurilor electrice și electronice (DEEE), în cadrul programelor și proiectelor comune.

În sprijinul activității de colectare, Asociația RoRec susține procesele de informare și educare în comunitatea ieșeană, iar instituții precum Agenția de Protecție a Mediului (APM) Iași, Garda de Mediu Iași, Inspectoratul Școlar Județean(IȘJ) Iași, Salubris SA și alți parteneri locali susțin activitatea Serviciului Local de Colectare Iași.

Cei care doresc să scape responsabil de deșeurile electrice le pot duce la Centrul de Colectare a deșeurilor electrice situat pe Strada Pompei nr.3 (zona Podul de Piatră), în zilele de luni și miercuri, între orele 15:00 și 17:30, respectiv sâmbăta între orele 11:00 și 13:00.

O alternativă este efectuarea unei comenzi de preluare gratuită a deșeurilor de acasă sau de la locul de muncă, printr-o programare la TelVerde 0800 444 800. Serviciul Local de Colectare Iași preia gratuit deșeurile electrice de mari dimensiuni direct de acasă sau de la sediul firmelor și instituțiilor, iar persoanelor juridice li se oferă documentele necesare de casare, în conformitate cu legislația în vigoare.

Pe parcursul anului trecut, peste 270.000 kg DEEE au fost colectate în urma a peste 2.000 de comenzi primite la TelVerde 0800 44 800.

Recomandări

Ziua Națională, celebrată în Piața Palatului Culturii

Autoritățile locale au finalizat programul manifestărilor care vor avea loc pe 1 decembrie 2021, de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *