marți , 15 iunie 2021 4:28 pm
Iasi booked.net
-1°C

Cum pot câștiga ieșenii un TV LED

Centrul Municipal de Colectare Iași (CMCI) este primul centru municipal universal de colectare a deșeurilor reciclabile din gospodării private. În perioada 17 mai – 9 decembrie 2021. se relansează programul de fidelizare cu o tombolă dedicată deșeurilor de echipamente electrice (inclusiv becuri și neoane) și a bateriilor uzate.

CMCI este o soluție europeană pentru orașe curate și ecologice, unde populația poate preda ușor, fie cu mașina, fie pietonal, toate tipurile de deșeuri ce se pot genera acasă: electrice și baterii uzate, plastic, hârtie, sticlă, haine vechi, mobilier vechi sau nefuncțional.

Pentru a stimula și mai mult ieșenii să adune separat și să participe la procesul reciclării, Centrul continuă programul de fidelizare ce are drept obiectiv majorarea frecvenței vizitelor în locație pentru fiecare persoană. Astfel, Centrul Municipal de Colectare Iași are un card de fidelitate, ce va fi nominal și va fi oferit celor care aduc deșeuri în Stradela Grădinari nr. 26.

La fiecare patru vizite, ieșenii vor primi cadou o umbrelă, iar cei care predau deșeuri de echipamente electrice (inclusiv becuri și neoane) și/sau baterii uzate sunt înscriși într-o tombolă unde pot câștiga unul dintre cele un LCD sau kit-uri de baterii reîncărcabile.

Noutatea acestei campanii este ridicarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor electrice voluminoase. Locuitorii din orașul Iași vor putea solicita acest serviciu în cadrul campaniei la numărul 021 9641.

Recomandări

Primarii din Iași invitați la colectare selectivă la centrul Țuțora

Astăzi a fost organizat evenimentul intitulat ” Ziua Mediului. Colectează separat pentru un mediu curat. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *