Cum au încercat doi soți români să-și acopere datoriile! Jaf de zeci de mii de euro, din coletele pe care le transportau în Germania

Date:

Un şofer român de TIR şi soţia lui au făcut un jaf de zeci de mii de euro, din coletele pe care le transportau în Germania.

Bărbatul era angajat al unei firme de curierat şi transporta containere cu pachete, iar soţia lui mergea cu el în curse. Cei doi au furat 200 de colete care conțineau smartphone-uri scumpe, aparate electrocasnice de înaltă calitate, cosmetice, și ceasuri foarte scumpe.

Clienţii care achiziţionaseră produsele pe internet au făcut reclamaţii când s-au trezit fără ele, iar firma a achitat toate dunele.

Chiar și după incident, românul a continuat să lucreze ca şofer la aceeaşi firmă, dar nu a mai fost primit în sediul din Dorsten.

El şi soţia lui i-au spus judecătorului că au început să fure pentru că acumulaseră datorii de 20.000 de euro şi nu ştiau cum să le mai achite. Tribunalul i-a condamnat pe cei doi, pe femeie la un an cu suspendare,  iar pe bărbat la 20 de luni cu suspendare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Pensionarii ieșeni primesc tichete sociale cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Cu ocazia Sărbătorilor de Paști pensionarii ieșeni vor primi...

500 de detectoare de fum și monoxid de carbon sunt montate gratuit în județul Iași

Departamentul pentru Situații de Urgență și  Inspectoratul General pentru Situații...

IȘJ Iași organizează o nouă simulare a examenelor naționale în perioada 17-19 aprilie 2024

Simulări ale Evaluării Naționale vor susține și 8.000 de...