marți , 21 septembrie 2021 5:06 am
Iasi booked.net
-1°C

CTP Iași recrutează vatmani

Compania de Transport Public (CTP) Iași anunță recrutarea în data de 22 iunie 2021, ora 9.00, a candidaților în vederea școlarizării în meseria de vatman.

Persoanele interesate să obțină permis categoria Tv pot depune solicitările însoțite de CV și xerocopii după următoarele documente: carte de identitate, permis de conducere, diploma de studii și certificate de calificare sau atestate profesionale, cazierul judiciar și cazier rutier (ultimii 5 ani). Amatorii trebuie să aibă minim 24 de ani, domiciliu stabil sau flotant în Iași sau zonele limítrofe (maxim 10 km), să fie absolvenți de 10 clase și să aibă un certificat calificare profesională. De asemenea, este obligatoriu un cazier judiciar curat, să nu fi fost implicat într-un incident rutier grav în ultimii 5 ani, să fie apt medical și psihologic și să nu mai fi beneficiat de contracte de școlarizare ca șofer autobuz/microbuz sau vatman. „Candidații vor încheia contract de școlarizare cu obligația de a lucra minim 5 ani în profesia pentru care se califică, precizează oficialii CTP Iași, care au făcut spus că, deoarece  locurile sunt limitate, compañía are dreptul de a alege candidații.

Suma maximă ce poate fi decontată este de 6.254 lei/cursant, defalcată astfel: școală șoferi categoria tramvai – 5874 lei, aviz medical intrare în școală – 150 lei și evaluare psihologică intrare în școala – 40 lei, aviz medical la angajare – 150 lei, evaluare psihologică la angajare – 40 lei. Decontul se face la  momentul semnării contractului individual de muncă, pe baza documentelor fiscale justificative și a contractului de școlarizare, în limita sumelor alocate pentru fiecare activitate. Tarifele pot suferi modificări pe baza actelor adiționale încheiate de común acord.

Recomandări

CTP: ”Dacă PIERDE alegerile din PNL, ORBAN poate să meargă la AUR”

Cristian Tudor Popescu a spus, vineri, la emisiunea Cap Limpede de la Digi24 că Ludovic …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *