vineri , 16 aprilie 2021 11:23 am
Iasi booked.net
-1°C

Cruzime extremă. Un cal a fost lăsat să moară trântit pe jos, într-un grajd îngheţat

Cruzime extremă surprinsă de un medic veterinar chemat de urgenţă să salveze un cal. Animalul e lăsat să sufere trântit pe jos, într-un grajd îngheţat. Din păcate, a murit.

Imaginile trimise de mai mulţi cititori la redacţie sunt greu de descris. Ele surprind un cal suferind, lăsat culcat într-un grajd de la un centru de agrement din Cernica. Animalul zace într-un grajd îngheţat, în mizerie. În jur sunt alte animale subnutrite. Cea care a trimis postarea a anunţat, ulterior, că, din păcate, calul găsit pe jos în grajd nu a mai putut fi salvat şi a murit.

Cei care au trimis la redacţie imaginile spun că un medic veterinar a fost chemat de urgenţă pentru a acorda îngrijiri medicale unui cal, proprietarul susţinând că acesta are o colică. Ajuns acolo, veterinarul s-a luat cu mîinile de cap, văzând în ce condiţii sunt animalele.

„Bani de la guvern primesc in fiecare luna, bani ce ar trebuii alocați hranei si ingrijirii cailor, bani pe care proprietarii ii baga in buzunar, iar pe timp de iarnă animalele sunt lăsate fara hrana, îngrijire, fără căldură…fara nimic
Au ajuns sa roadă scoarța copacilor de foame
Au ajuns sa li se inoade matele…la propriu!!
Calul din clip are torsiune gastrica”
, scrie în mesaj.

Calul bolnav nu se putea ridica, era subnutrit şi medicul care a filmat şi fotografiat a trimis imaginile unei activiste pentru drepturile animalelor, aceasta postându-le şi pe facebook.

 

sursa

Recomandări

Sume importante de bani pentru bunăstarea animalelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură anunță că a început plata solicitărilor depuse în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *