sâmbătă , 17 august 2019 4:29 pm
Iasi booked.net
-1°C

Cristina Neagu, discurs de mare campioană în meciul România – Norvegia. Tricolorele au învins detașat campioana Europei

Cristina Neagu, care în urmă cu trei zile a devenit cea mai bună marcatoare all-time a Campionatului European de handbal feminin, a avut în meciul România – Norvegia un discurs de mare campioană, cu care și-a mobilizat colegele să învingă detașat câștigătoarea competiției din 2016.

România a învins detașat Norvegia, cu scorul de 31-23, la Brest, în ultimul meci al grupei D preliminare, la Campionatul European din Franţa. Astfel, tricolorele au încheiat grupa pe primul loc şi merg mai departe cu maximum de puncte: 4.

Pe lângă cele 11 goluri marcate în meci, Cristina Neagu a demonstrat încă o dată că este o mare campioană. Interul stânga și-a dat seama de momentul istoric în care tricolorele se aflau și a avut un mesaj clar pentru colegele ei, la time-out-ul cerut cu cinci minute înainte de final de antrenorul Ambros Martin.

„Cu cât putem să le batem mai mult, cu atât mai bine. 1, 2, 3 și: România”, a spus cea mai bună jucătoare a lumii, potrivit Digi Sport.

Recomandări

MAE: România a răspuns favorabil privind apelul Comisiei Europene de relocare a unor migranţi din Malta

Ministerul Afacerilor Externe informează, printr-un comunicat transmis vineri, că în urma ultimelor evoluţii privind migranţii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *