luni , 1 martie 2021 11:33 am
Iasi booked.net
-1°C

Cristiano Ronaldo a băut vin de 30.000 de euro. Ce gusturi are starul portughez

În capitala Angliei, fotbalistul portughez și-a comandat două sticle cu vin care l-au costat 30.000 euro: un Merlot în valoare de 10.000 euro și un Pinot Nero de Burgundia, care l-a costat 20.000 de euro. O nimica toată pentru CR7.

Cristiano Ronaldo, perfecționist în fotbal, trăiește pe picior mare și dincolo de gazon, având statut de superstar. Portughezul a răsfățat-o pe iubita lui, Georgina, în minivacanța londoneză, susține presa internațională.

În capitala Angliei, fotbalistul portughez și-a comandat două sticle cu vin care l-au costat 30.000 euro: un Merlot în valoare de 10.000 euro și un Pinot Nero de Burgundia, care l-a costat 20.000 de euro. O nimica toată pentru CR7. Cristiano Ronaldo, perfecționist în fotbal, trăiește pe picior mare și dincolo de gazon, având statut de superstar. Portughezul a răsfățat-o pe iubita lui, Georgina, în minivacanța londoneză, susține presa internațională. Sticle din 1992 și 1982 Iar la cina londoneză a comandat un Richebourg Grand Cru, un rar Pinot Nero produs de Henry Jayer, produs în Burgundia în 1922 și care reprezintă o legendă pentru experții în vinuri premiate. De asemenea, Ronaldo a ales și un Pomerol Petrus din 1982, un Merlot produs în zona Bordeaux care costă 9.000 de lire sterline, puțin peste 10.000 euro.  Momentul ar putea să coincidă cu faptul că Ronaldo i-a oferit inelul de logodnă Georgianei Rodriguez.

sursa: libertatea.ro

Recomandări

Primarul din Grajduri a fost pedepsit pentru o cană de vin fiert

Un primar dintr-o localitate de lângă Iași era să fie demis din funcție fiind pedepsit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *