marți , 18 mai 2021 6:04 pm
Iasi booked.net
-1°C

Crăciunul şi Revelionul nu vor putea fi petrecute în localuri. Dragoș Petrescu, HoReCa: “Sperăm ca după introducerea vaccinului, să funcţionăm cu restricţii”

Dragoş Petrescu, reprezentant HoReCa, a anunţat după întâlnirea cu premierul Ludovic Orban, că redeschiderea restaurantelor va fi posibilă numai după ce numărul de infectări cu coronavirus va începe să scadă, iar petrecerile de Crăciun şi Revelion 2020 în restaurante nu vor fi posibile.

  • Crăciunul şi Revelionul 2020 va fi petrecut acasă, în acest an
  • Toate restaurantele şi localurile sunt închise, evenimentele interzise

Dragoş Petrescu, HoReCa: “Redeschiderea restaurantelor va intra în discuţie de la coborârea plafonului actual al numărului de infectaţi, astfel încât, odată cu introducerea vaccinului, la sfârşitul lunii decembrie, începutul lunii ianuarie, să putem discuta de o relaxare în ceea ce priveşte funcţionarea industriei ospitalităţii în România”

Petrescu spune că a primit asigurări de la premier că România nu va intra în lockdown după alegeri.

Georgescu precizează că petrecerile de Crăciun şi de Revelion nu vor putea fi organizate în localuri sau restaurante, iar oamenii vor trebui să petreacă acasă, în familie.

Dragoş Petrescu, HoReCa: “Nu cred că vom putea petrece într-un restaurant sau într-un salon de evenimente acest Crăciun şi Revelion, probabil că le vom petrece în familie, în condiţii de siguranţă epidemiologică, însă sperăm că odată cu distribuţia vaccinului şi subiectul acesta l-am discutat şi cu premierul, ca începând cu luna ianuarie să putem funcţiona cu restricţie în industria restaurantelor”.

Recomandări

Recomandarea Ministrului Sănătății pentru părinți

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, recomandă părinților să-și vaccineze copiii împotriva coronavirusului când vor avea această …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *