joi , 27 ianuarie 2022 7:52 pm
Iasi booked.net
-1°C

Crăciunul Cosmic „a amerizat” în PALAS

Anul acesta, Moş Crăciun a upgradat sania, s-a îmbrăcat în haine de cosmonaut şi a ajuns la Palas cu o capsulă spațială personalizată. Crăciunul Cosmic este tema decoraţiunilor de iarnă din ansamblul mixt Palas, sursa de inspiraţie fiind reușitele din 2021 ale astronauților.

În luna decembrie, Atriumul Palas este o veritabilă stație spațială uriașă, de unde se pregătește „lansarea” unei rachete inedite. Jilţul lui Moş Crăciun a luat şi el forma unei capsule zburătoare, pilotată de ursuleți cosmonauți și „gravitează” printre stele și planete uriașe.

Copiii sunt așteptați în zona dedicată lor –  Kids in Space –, la fântâna arteziană din Atrium, unde pot „trece” printr-o poartă galactică, pot „călători” cu o rachetă și pot afla mai multe despre Univers.

Pentru că a schimbat sania cu o super-rachetă anul acesta, Moș Crăciun va ajunge în persoană în Palas, în perioada 14 – 19 decembrie, de luni până vineri între orele 17.00 – 20.00, sâmbăta și duminica în intervalul orar 11.00 – 20.00, iar în perioada 20 – 23 decembrie, de la 14.00 – 20:00. „Crăciunul ne apropie, oriune am fi”, așa că Moșul va fi prezent și în online – https://www.moscraciunexista.ro/ și va afla cât de cuminți au fost cei mici.

„Houston”, ne vedem anul acesta la Palas, unde sărbătorim Crăciunul Cosmic!

Recomandări

Împreună cu United Business Center și Palas donăm viață. Participă la campania de donare de sânge și te premiem!

Știai că, statistic, fiecare om de pe planetă are nevoie, cel puțin o dată în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *