duminică , 16 mai 2021 8:45 pm
Iasi booked.net
-1°C

Coruri și personalități de renume din șase tări vin la Iași la Festivalul „Gavriil Musicescu”

A VII-a ediție a Festivalului – Concurs Coral Internațional pentru Tineret Gavriil Musicescu, organizată de către Asociația Iubire și Încredere Iași va avea loc la începutul lunii iulie.

Coruri şi personalităţi de renume din România, Ucraina, Republica Moldova, Italia, Spania şi Republica Macedonia de Nord vin la Iași în perioada 1 – 5 iulie 2019.

Festivalul a fost conceput ca un eveniment multicultural, al cărui scop principal este realizarea unui puternic schimb de experienţă prin mijloace artistice corale între copii şi tineri artişti, membri ai unor coruri din ţară şi străinătate, promovând la un nivel înalt arta corală ca mijloc de exprimare artistică şi de interacţiune între tineri din diferite culturi şi medii sociale!

De asemenea, acest Festival îşi propune să transforme Iaşul într-o scenă a culturii, organizând zilnic timp de cinci zile concursuri corale şi evenimente de mare amploare.

Accesul publicului la toate evenimentele desfăşurate în cadrul Festivalului va fi gratuit, oferind astfel posibilitatea tuturor iubitorilor de muzică corală să se bucure de prezenţa corurilor participante.

 

Recomandări

Accident feroviar grav la Sârca

Astăzi a avut loc un accident feroviar grav în județul Iași.  „În jurul orei 11.30, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *