luni , 9 decembrie 2019 6:17 pm
Iasi booked.net
-1°C

Copilă de 10 ani, din Strunga, batjocorită de vecin. Grozăvia din dosar e de nereprodus

Judecătorii de la Paşcani au pus punct unui caz de viol odios ce a avut loc în satul Fărcăşeni, comuna Strunga. Un individ de 49 de ani, Eduard Chinez, a fost condamnat la 7 ani de închisoare după ce a batjocorit o copilă de 10 ani ce provine dintr-o familie defavorizată.

Chinez este divorţat şi locuieşte singur, el fiind văzut, în trecut, de membrii comunităţii sale alături de copii. Minorii erau primiţi în curtea individului, pentru a se uita la televizor sau pe laptop, ori pentru pentru a se juca pe tabletă, scrie ziaruldeiasi.ro.

Pe 10 februarie, o copilă de 10 ani din localitate a plecat la magazinul din sat şi a trecut prin faţa porţii lui Chinez. „Inculpatul, cunocând vulnerabilitatea persoanei vătămate minore lăsate mereu nesupravegheată de părinţi, văzând-o pe minoră, i-a dăruit acesteia 5 lei şi a îndemnat-o să meargă cu el acasă, inculpatul constrângând-o în final să meargă la domiciliul său. Ajunşi în casa inculpatului, acesta având scopul întreţinerii de relaţii sexuale cu minora, i-a creat mai întâi o stare de confort, ademenind-o cu jocul pe laptop, tabletă şi vizionare programe tv, minorei fiindu-i imediat captată atenţia de ofertele de joc propuse de inculpat“, se arată în motivarea sentinţei de condamnare a individului.

Spre seară, individul a ajuns în stare de ebrietate, a tras perdelele camerei, i-a introdus degetul în vagin şi i-a făcut sex oral copilei. În final, cu un cuţit, individul a obligat-o pe fată să îl masturbeze. Potrivit judecătorilor, „inculpatul i-a cerut de asemenea victimei să îl lovească la fund cu coada unei măture pentru că este «obraznic şi rău»“. Fiind beat, după viol individul a adormit iar fata a rămas trează toată noaptea. Abia a doua zi familia copilei s-a interesat de ea, minora ajungând acasă şi povestind prin ce a trecut. Audiat, individul a spus că nu îşi mai aminteşte ce s-a întâmplat, însă a precizat „că nu crede că ar fi în stare să comită faptele de natură sexuală de care este acuzat“, au precizat judecătorii. Aceştia au stabilit ca, pe lângă pedeapsa cu închisoarea, individul să achite daune morale de 20.000 de lei victimei.

Recomandări

Sclavie în Ciurea: păziţi cu câinii pentru a avea grijă de oi şi vaci

Judecătorii ieşeni au plasat în arest la domiciliu un individ din comuna Ciurea care este …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *