duminică , 26 septembrie 2021 11:57 am
Iasi booked.net
-1°C

Controverse legate de certificatul verde la nunți

Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, precizează că Florin Cîțu monitorizează defectuos valul 4 al pandemiei de coronavirus. 

Alexandru Rafila, pentru B1TV, :„Dl Cîțu bate câmpii ca de obicei. Nu știu dacă e serios sau nu, ori uită foarte repede ce a spus, ceea ce foarte grav, că e premier, ori nu spune adevărul, și atunci e și mai grav. A găsit acum o soluție despre nunți. A trecut de la postura de prim-ministru la cea de prim nuntaș al României și rezolvă lucrurile prin introducerea certificatului verde la nunți.”

Florin Cîțu, prim-ministrul României: „Sunt nunți programate în perioada următoare, în zone în care ajungem la 3 la mie (n.red. – incidența). Aș vrea să ne asigurăm că aceste nunți nu sunt anulate și ar trebui să folosim certificatul verde, dacă se poate. Oamenii nu mai pot să-și mai modifice data de la o săptămână la alta și aș propune pentru nunțile deja programate, în zone în care incidența crește, să folosim certificatul verde”.

Cîțu a mai transmis că programul de vaccinare este un succes, dar deputatul PSD l-a contrazis.

Recomandări

Numărul elevilor infectați cu COVID crește. 24 de clase și-au suspendat activitatea

Având în vedere prevederile ORDINULUI privind asigurarea asistenței medicale a preșcolarilor, elevilor din unitățile de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *