vineri , 16 aprilie 2021 2:13 am
Iasi booked.net
-1°C

Consilierul prezidențial Andrei Muraru va reprezenta România la Washington

Consilierul prezidențial Andrei Muraru va reprezenta România la Washington, și îl va substitui pe George Maior, care se va muta la ambasada României din Iordania.

Andrei Muraru este consilier prezidențial la Departamentul Relații cu Autoritățile Publice și Societatea Civilă din data de 22 decembrie 2014.

Născut în 1982, este absolvent al Facultății de Istorie (2005), licențiat al programului de master „Românii și Europa” (2007) și doctor în Istorie (2011) al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

A lucrat în cadrul Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc (IICCMER) avansând de la expert-cercetător la președinte executiv (2012-2014).

În prezent activează ca lector universitar în cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană) și ca cercetător științific III la Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”.

Muraru a scris cartea Vișinescu, torționarul uitat, a publicat studii științifice și recenzii în reviste de prestigiu din țară și din străinătate și a luat parte la multe conferințe internaționale pe teme de istorie.

Recomandări

Liliana Romaniuc este noul consilier al ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu

Potrivit surselor Edupedu.ro, la Ministerul Educației este în discuții înființarea unui nou departament, care să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *