vineri , 26 aprilie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Connect-R și Misha au divorțat. Artistul a făcut anunțul pe contul de Facebook

Connect-R și Misha au divorțat. Artistul a făcut anunțul pe contul de Facebook. Cu adevărat surprinzător este că cei doi au divorțat acum doi ani, dar abia acum Connect-R a decis să spună acest lucru.

“Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni , dar nici să gasesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape 2 ani de la divorț 2 ani de când am hotărât să rămânem prieteni și părinții copilului nostru ! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atât am avut de spus ! Rog pe toata lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări , mulțumim anticipat” , a scris Connect-R pe Facebook.

Recent, Connect-R a avut o postare emoționantă despre Misha, despre care a spus: “Mulțumesc, Misha pentru ca ești Mama, pentru ca esti îngerul copilului nostru”. În ultimul an, Misha și Connect-R au vorbit despre problemele din relația lor și au spus că au fost la un pas de divorț. Connect-R şi Misha s-au căsătorit civil pe 24 iulie 2013, iar pe 21 septembrie 2014 au făcut cununia religioasă. Ei au împreună o fetiță pe nume Maya.

Recomandări

Fetiţă de 8 ani, batjocorită de un puşti într-un loc de joacă

Caz cutremurator în localitatea Băiţa, judeţul Hunedoara. O fetiţă de 8 ani a fost batjocorită …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *