marți , 13 noiembrie 2018
Iasi booked.net
-1°C

Congres al funcționarilor de stare civila din Europa, la Iași

În zilele de joi și vineri, 7 și 8 iunie 2018, se va desfășura pentru prima dată în România, la Iași (Hotel Unirea, Sala Cuza), cel de-al 18-lea Congres al Asociației Europene a Funcționarilor de Stare Civilă (E.V.S. – www.evs-eu.org), organizat de Asociația Națională a Funcționarilor de Stare Civilă din România (A.N.F.S.C.R. – www. anfscr.eu) în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași și având ca temă „Datele personale – noi provocări pentru funcționarii de stare civilă europeni”.

 

E.V.S. este singura asociație profesională de profil din Europa, are statut de consultant al Comisiei Europene și a fost fondată în 2000 în Germania având în componență asociațiile funcționarilor de stare civilă din Germania, Olanda, Belgia, Italia, România, Polonia, Slovacia, Slovenia, Estonia și Scoția. Printre succesele E.V.S. se numără certificatele multilingve de stare civilă și Regulamentul EU 2016/1191. România este reprezentată în cadrul E.V.S. de A.N.F.S.C.R.

Congresul se va bucura de participarea reprezentanților a 12 state europene, Direcției Generale de Pașapoarte, Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date, Autorității Naționale pentru Cetățenie, Avocatului Poporului, Consiliului Superior al Magistraturii, Parlamentului European și instituțiilor publice din Iași.

Deschiderea lucrărilor va avea loc joi, 7 iunie, de la ora 9.00.

Recomandări

Premieră pentru transplantul renal ieşean! Rinichii unui donator de organe aflat în moarte cerebrală ajung la Iaşi

Centrul de Transplant Renal de la Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon“ din Iaşi a efectuat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *