vineri , 22 octombrie 2021 1:43 pm
Iasi booked.net
-1°C

Concurs pentru ocuparea a două posturi de asistenți medicali debutanți la SAJ Iași

Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Iaşi anunță organizarea unui concurs pentru doi asistenţi medicali debutanţi, care să deţină diplomă de licenţă în specialitate/diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare, conform H.G. nr. 797/1997.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 27 ianuarie, proba scrisă va fi pe 3 februarie, cea practică pe 6 februarie, iar pe 11 februarie va avea loc interviul.

Pentru a se înscrie, este nevoie ca dosarul de concurs să conţină o cerere de înscriere, copia actului de identitate, copii după documentele care atestă nivelul studiilor şi ale altor acte care să arate efectuarea unor specializări, adeverinţe care să arate vechimea în muncă, cazierul judiciar, adeverinţă medicală şi un CV.

Adeverinţa care atestă starea de sănătate conţine, în clar, numărul, data, numele emitentului şi calitatea acestuia, în formatul standard stabilit de Ministerul Sănătăţii. În cazul în care candidatul depune o declaraţie pe proprie răspundere că nu are antecedente penale, în cazul în care este declarat admis la selecţia dosarelor, acesta are obligaţia de a completa dosarul de concurs cu originalul cazierului judiciar, cel mai târziu până la data desfăşurării primei probe a concursului.“, precizează reprezentanţii SAJ.

Recomandări

Candidaţii la concursurile de poliție trebuie să prezinte dovada că au fost vaccinaţi anti-COVID-19, au trecut prin boală sau un test rapid negativ

IGPR informează că la concursurile organizate, în această perioadă, de Poliţia Română pot participa candidaţii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *