Concurs pentru ocuparea a două posturi de asistenți medicali debutanți la SAJ Iași

Date:

Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Iaşi anunță organizarea unui concurs pentru doi asistenţi medicali debutanţi, care să deţină diplomă de licenţă în specialitate/diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare, conform H.G. nr. 797/1997.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 27 ianuarie, proba scrisă va fi pe 3 februarie, cea practică pe 6 februarie, iar pe 11 februarie va avea loc interviul.

Pentru a se înscrie, este nevoie ca dosarul de concurs să conţină o cerere de înscriere, copia actului de identitate, copii după documentele care atestă nivelul studiilor şi ale altor acte care să arate efectuarea unor specializări, adeverinţe care să arate vechimea în muncă, cazierul judiciar, adeverinţă medicală şi un CV.

Adeverinţa care atestă starea de sănătate conţine, în clar, numărul, data, numele emitentului şi calitatea acestuia, în formatul standard stabilit de Ministerul Sănătăţii. În cazul în care candidatul depune o declaraţie pe proprie răspundere că nu are antecedente penale, în cazul în care este declarat admis la selecţia dosarelor, acesta are obligaţia de a completa dosarul de concurs cu originalul cazierului judiciar, cel mai târziu până la data desfăşurării primei probe a concursului.“, precizează reprezentanţii SAJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Apel al salvamontiștilor: Nu mergeți pe MUNTE în pantofi sau SANDALE

După un sezon în care nu a trecut nicio...

SURSE: Guvernul taie fondurile serviciilor SECRETE la rectificarea bugetară

Guvernul condus de generalul (r) Nicolae Ciucă dorește să...

Președintele ANAF a prezentat topul „șmecherilor” care sfidează STATUL

Cea mai mare diferenţă dintre veniturile declarate de un...