marți , 26 octombrie 2021 2:35 pm
Iasi booked.net
-1°C

CONCURS „O lojă doar pentru tine”

În această luna, se împlinesc 180 de ani de la înființarea instituției Teatrului Național Iași, o sărbătoare importantă pentru toți iubitorii teatrului ieșean și un moment potrivit pentru echipa Naționalului de a-și răsplăti spectatorii, organizând pentru aceștia un concurs pe pagina de Facebook a instituției, www.facebook.com/TNIASI, în cadrul campaniei „TNI – stagiuni naționale neîntrerupte”, potrivit unui comunicat trimis redacției.

Prietenii Teatrului Național ieșean sunt invitați ca până luni, 16 noiembrie, să trimită pe messenger-ul platformei, câte un scurt mesaj video cu urările, gândurile lor legate de teatru și de această aniversare. Cele mai frumoase și mai interesante mesaje vor fi publicate timp de două săptămâni, pe pagina de Facebook a instituției. La finalul perioadei, va fi realizat un Top 3 cu cele mai emoționante materiale video care au primit cele mai multe aprecieri, urmând ca fiecare câștigător să primească o lojă la unul dintre primele trei spectacole programate la Sala Mare, imediat ce restricțiile actuale vor fi ridicate.

Recomandări

Candidaţii la concursurile de poliție trebuie să prezinte dovada că au fost vaccinaţi anti-COVID-19, au trecut prin boală sau un test rapid negativ

IGPR informează că la concursurile organizate, în această perioadă, de Poliţia Română pot participa candidaţii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *