marți , 18 iunie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Concurs de educație rutieră la Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza”

Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza” din Iași continuă seria activităților cu un impact major la nivel educativ, prin Concursul Județean de Educație Rutieră, aflat la a II-a ediție, ce s-a desfășurat anul acesta, în ziua de 15 mai 2018, în Amfiteatrul liceului.

 

Într-o atmosferă plăcută, elevii de la Școala Profesională nr. 10, Chișinău, de la Școala Profesională Miroslava, de la Școala Gimnazială „Dimitrie Sturdza”, Iași, de la Școala Gimnazială Focuri, Colegiul de Transporturi, Iași, de la Liceul Tehnologic de Mecatronică și Automatizări, Iași, respectiv de la școala-gazdă – Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza”, Iași s-au întrecut într-o competiție ce se dorește a fi un prim pas în direcția obținerii permisului de conducere.

Cupele și diplomele au fost recompensele oferite câștigătorilor care au răspuns corect la întrebări din sfera legislației rutiere. Ambiția și dorința de a câștiga au fost elementele definitorii ale acestei activități de succes, pe care elevii implicați au tratat-o cu seriozitate și implicare. Juriul a fost format din specialiști în domeniui. Echipa de organizare coordonată de directorul școlii, prof. Victor Bibire și formată din dl.prof. Radu Mănucă, d-na prof. Ionela Topciu și dl. prof. Luca Ion a reușit să capteze atenția adolescenților, concurenți la cele două secțiuni.

Recomandări

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor a UAIC participă cu un proiect digital inovator în competiția „Țara lui Andrei”

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (FEAA) din cadrul  Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *