joi , 20 ianuarie 2022 8:20 pm
Iasi booked.net
-1°C

Comitetul Interministerial pentru Securitate – „Vizită Papa Francisc 2019”

Comitetul Interministerial pentru Securitate „Vizită Papa Francisc 2019”, din care fac parte reprezentanţi ai MApN, MAI, SRI, SIE, STS şi SPP, a organizat  analize şi recunoaşteri detaliate ale elementelor operative şi tactice pentru implementarea măsurilor de securitate premergătoare vizitei Suveranului Pontif.

O astfel de întrunire, cu caracter tehnic a avut loc în aceste zile la Iaşi, fiind  stabilite, la faţa locului, ultimele amănunte ale măsurilor de securitate ce se impun pentru un eveniment de o asemenea importanţă, transmite Comitetul Interministerial pentru Securitate „Vizită Papa Francisc 2019”, prin intermediul unui comunicat de presă.

Comitetul Interministerial pentru Securitate „Vizită Papa Francisc 2019” a dimensionat acţiunile ce vor avea loc în Iaşi, pentru a veni în întâmpinarea dorinţei locuitorilor de a păstra ritmul normal al vieţii cotidiene, dar şi în sprijinul celor sosiţi special cu prilejul acestor momente istorice.

Întâlniri tehnice similare au avut loc şi în celelalte oraşe care vor fi vizitate de Papa Francisc.

Securitatea la nivel național a întregii vizite este asigurată și coordonată, în ansamblul ei, de către Comitetul Interministerial pentru Securitate „Vizită Papa Francisc 2019”.

Recomandări

VIDEO: Peste 350 de persoane au ajuns la Bojdeuca lui Creangă, în ultima zi de vizitare

Peste 350 de persoane au trecut pragul Muzeului ”Ion Creangă” (Bojdeuca) pe 4 ianuarie 2022, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *