sâmbătă , 21 septembrie 2019 8:06 pm
Iasi booked.net
-1°C

Colocviu la Muzeul Universității – „Pericolul bolșevic în România anului 1919: între realitate și instrumentalizare politică”

Marți, 11 iunie 2019, începând cu ora 10.00, în sala de conferințe a Muzeului Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Primăria Municipiului Iași în parteneriat cu Centrul de Istorie a Secolului 20 din cadrul Facultății de Istorie a Universității organizează colocviul intitulat „Pericolul bolșevic în România anului 1919: între realitate și instrumentalizare politică”.

Alocuțiunile domnului Mihai Chirica, Primarul Municipiului Iași, a domnului prof. univ. dr. Petronel Zahariuc, Decanul Facultății de Istorie din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, a domnului Ionuț Nistor, Directorul Muzeului Universității din Iași, și a domnului prof. univ. dr. Daniel Șandru, Coordonatorul Programului Centenar al municipalității ieșene pentru perioada 2017-2020, vor fi urmate de conferința domnului prof. univ dr. Lucian Leuștean despre acceptarea granițelor României de către Consiliul Suprem Aliat (iunie 1919), precum și de comunicările academice ale unor recunoscuți istorici de la Facultatea de Istorie a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, de la Institutul „A.D. Xenopol” al Academiei Române și de la Arhivele Naționale ale României, Direcția Județeană Iași.

Recomandări

Toate spitalele din România sunt obligate să afişeze în ce grad de risc au fost încadrate de Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate

Toate unităţile sanitare din ţară sunt obligate, începând de azi, să afişeze, la intrare, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *