miercuri , 8 decembrie 2021 2:22 am
Iasi booked.net
-1°C

„Cod ROŞU de OUG” – Românii ies din nou în stradă împotriva PSD-ALDE (VIDEO)

Protestatarii ies din nou în stradă împotriva coaliţiei PSD-ALDE, care se pare că se pregăteşte de o nouă operaţiune în forţă marca „OUG 13″.

 

Piaţa Victoriei se pregăteşte de un nou protest de amploare duminică, începând cu ora 18:00, împotriva coaliţiei PSD-ALDE. La evenimentul „Cod ROŞU de OUG” organizat pe Facebook şi-au anunţat deja prezenţa mii de români.

„SOLIDARITATE! Hai în stradă! Aceiaşi actori, acelaşi tupeu de borfaş! După 600.000 de oameni în stradă în 2017 şi alte zeci şi sute de mii ieşiţi anul acesta, dublul infractor doreşte să „reînvie” fatidica OUG 13.

http://

Ce vrea Dragnea acum:

  • Impunerea unui prag de 200.000 de euro şi scăderea limitelor pedepsei, de la 2 la 7 ani cât este în prezent, la 1 – 5 ani.

Codul penal va intra în dezbaterea comisiei speciale condusă de nimeni altul decât obedientul Florin Iordache, fostul artizan al Ordonanţei de Urgenţă 13.

Reamintim că Liviu Dragnea a fost condamnat joi 21 iunie, în primă instanţă, la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu”, scriu organizatorii protestului.

Proteste similar sunt anunțate și în marile orașe ale țării, inclusiv la Iași.

http://

Recomandări

Protest inedit făcut de doi studenți, pe străzile din Iași

Apariţie inedită pe străzile Iaşului. Doi studenţi din Iaşi au ales o manieră originală de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *