luni , 23 noiembrie 2020 6:51 pm
Iasi booked.net
-1°C

Coadă la Prefectură pentru banii de la votare

Zeci de oameni care au facut parte din comisiile de votare s-au postat astazi in fata Prefecturii din Iasi pentru banii aferenti zilei muncite. Desi sunt alocate doua saptamani pentru impartirea banilor, toti s-au imbulzit in prima zi.

Institutia Prefectului, in baza prerogativelor legale, a demarat plata indemnizatiilor pentru persoanele care au activat in cadrul sectiilor de votare de la alegerile locale tocmai incheiate. Activitatea a fost planificata pe parcursul a doua saptamani, pana pe 16 Octombrie, prin activarea a trei ghisee pentru sectiile din Municipiul Iasi, potrivit telem.ro.

„Toti reprezentantii cae au facut prte din sectiile de votare au dreptul la ridicarea indemnizatiilor cuvenite prin lege. Noi am programat pe parcurusul a catorva zile aceasta activitate, dar iata ca lumea a tinut sa vina in prima zi, la prima ora. Nu ne asteptam ca toata lumea sa vina la prima ora. Lumea are masca, randurile au fost asezate afara. In alte dati, randurile erau prin Prefectura, insa acum nu putem tine aceasta activitate in interior. Astfel, ghiseele sunt la intrare in institutie, ca randurile sa poata fi facute afara”, a declarat Marius Danga – director Cancelaria Institutiei Prefectului Iasi.

Au dreptul la indemnizatia prevazuta de lege toti membrii sectiilor de votare, operatorii tabletelor, vicepresedintii si presedintii sectiilor de votare.Avand in vedere caracterul pandemic a fost nevoie de ajutorul Jandarmeriei.

Recomandări

Proiect de peste 200 mii lei pentru iluminatul public in comuna Ciurea

Comunitatea din Ciurea va beneficia de un proiect de cateva sute de mii lei pentru modernizarea iluminatului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *