joi , 27 februarie 2020 1:58 am
Iasi booked.net
-1°C

Ciprian Paraschiv, prezentat oficial în funcţia de preşedinte al clubului CSM Poli Iaşi

Ciprian Paraschiv, care a ocupat până acum postul de director de Dezvoltare Fotbalistică în cadrul FRF, a fost prezentat oficial, marţi, în funcţia de preşedinte al clubului CSM Poli Iaşi.

Conform site-ului oficial al grupării moldovene, de la data de 1 februarie noua conducere administrativă este următoarea: Ciprian Paraschiv – preşedinte, Adrian Ambrosie – manager executiv, Mircea Ursu – vicepreşedinte. Totodată, contractul cu vicepreşedintele Cristi Stărică se va încheia pe cale amiabilă începând cu 1 februarie, informează agerpres.ro.

Ciprian Paraschiv a făcut parte din echipa de Juniori I a clubului Politehnica Iaşi, campioană naţională în anul 1993, iar apoi, la seniori, a fost component al formaţiei care a reuşit în anul 1995 promovarea în primul eşalon în urma barajului câştigat, la Braşov, cu Electroputere Craiova. Paraschiv este profesor universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Gr. T. Popa” din Iaşi, şi are un doctorat în marketing sportiv. A ocupat o perioadă funcţia de director al Direcţiei pentru Sport şi Tineret a Judeţului Iaşi, iar din anul 2014 şi până în prezent a fost director de Dezvoltare Fotbalistică în cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

Recomandări

Diplomă de recunoștință, din partea ieșenilor, pentru Hagi

Managerul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a fost premiat înaintea meciului din Copou cu Poli Iași. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *