marți , 18 ianuarie 2022 3:37 pm
Iasi booked.net
-1°C

Cine va concerta de Revelion la Iași

La trecerea dintre ani, în faţa Palatului Culturii, vor concerta la Iași, pe scena din fața Palatului Culturii, Irina Rimes, Trupa No Stress, Hara şi Ovidiu Lipan Ţăndărică. Distracția va costa peste jumătate de milion de lei. Primăria a lansat licitaţia pentru contractarea unei firme care se va ocupa de eveniment, iar valoarea contractului a fost estimată la 530.000 lei, fără TVA.

Toţi artiştii vor avea un recital de minimum 45 minute, cu excepţia lui Ţăndărică în dreptul căruia apare un recital de minimum 15 minute.

În deschiderea concertului, de la ora 21:00, vor urca pe scenă tineri artişti ieşeni.

În faţa Palatului va fi montată o scenă modulară (dimensiuni minime 13x10x8 metri), dotată cu două extensii pentru instalaţia de sunet şi video. Scena va fi dotată cu o instalaţie de lumini şi un sistem video compus din două ecrane laterale.

„Spectacolul pirotehnic: foc de artificii sincronizat pe fond muzical personalizat, cu durata de minimum 10 minute, la miezul nopţii, în amplasamentul convenit împreună cu autoritatea contractantă. Vor fi trase minimum 2.000 lovituri, iar înălţimea exploziilor pe cer trebuie să fie între 10 m şi 130 m. Intervalul şi frecvenţa lansărilor – combinaţie de 0,3 secunde până la 3 secunde“, se arată în caietul de sarcini.

Companiile interesate să prezinte oferte trebuie să facă acest lucru până pe 18 decembrie.

Altfel, în această perioadă, municipalitatea organizează mai multe manifestări dedicate Sărbătorilor de Iarnă. Pe pietonalul Ştefan cel Mare (extins până la Casa Modei şi str. I.C. Brătianu) are loc Târgul de Crăciun, iar în câteva cartiere se desfăşoară diverse momente artistice.

Recomandări

Filme îndrăznețe și cu povești intense în această săptămână, la Cinema Ateneu

Emoția este readusă pe marele ecran, de data aceasta prin câteva filme îndrăznețe și cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *