luni , 21 iunie 2021 3:39 am
Iasi booked.net
-1°C

Cine i-a ”nășit” pe Victor Slav & noua iubită

La jumătate de an după ce s-a despărțit de mama fetiței lui, Bianca Drăgușanu. Prezentatorul de la Kanal D se pare că și-a găsit sufletul pereche. Victor Slav s-a combinat cu o super-bunăciune cu care a fugit la Budapesta.

Anul 2019 a început cât se poate de bine pentru Victor Slav. Prezentatorul Tv s-a combinat cu o super-bunăciune și a fugit împreună cu acesta într-o minunată vacanță în capitala Ungariei.

D.A.S(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amânunte de-a dreptul picante despre noua relație a prezentatorului TV. Potrivit unor surse D.A.S categoria A, Victor și Raluca s-au cunoscut în vara anului 2018, dar relația s-a concretizat abia la începutul lunii decembrie atunci când bunul prieten și coleg de platou al lui Victor, Cătălin Cazacu i-a ”nășit” pe cei doi. Conform sursei citate, sportivul a fost cel care a insistat ca cei doi să dea o șansă iubirii. Din câte se pare, motociclistul a avut mână bună și asta pentru că relația dintre Victor și sexy bruneta e destul de înfloritoare.

Mai mult decât atât, pentru a se asigura că lucrurile merg pe făgașul cel bun, Cătălin Cazacu i-a însoțit pe cei doi amorezi în vacanța romantică din Budapesta, acolo unde Victor și Raluca se bucură pe deplin de fiecare clipă pe care o petrec împreună, departe de ochii curioșilor.

Victor Slav a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. La sfârșitul lunii iulie, Bianca și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu va mai prezenta emisiunea “Te vreau lângă mine”.

Sursa:cancan.ro

Recomandări

Crimă cumplită în Iași

Un septuagenar din Iași va trebui să înfrunte magistrații, după ce a fost acuzat că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *