sâmbătă , 4 decembrie 2021 5:14 pm
Iasi booked.net
-1°C

Cine erau cei cinci tineri care au murit în accidentul din Suceava

Cinci destine au fost frânte, duminică dimineață, într-un accident care a avut loc la Vadu Moldovei, în județul Suceava. Trei dintre victime aveau doar 17 ani, un alt băiat avea 18 ani, iar șoferul 21 de ani. 

Cinci tineri au murit duminică dimineaţa, pe drumul european E 85, în Vadu Moldovei, după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu un autotren.

La faţa locului au intervenit pompierii militari de la Detaşamentul Fălticeni cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, precum şi două echipaje de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Suceava.

Potrivit Agerpres, la locul accidentului salvatorii au găsit cinci victime încarcerate, toate din autoturism şi toate fără semne vitale, cu leziuni extrem de grave, personalul medical fiind nevoit să declare decesul acestora. Autoturismul care a intrat în coliziune cu tirul, înmatriculat în Turcia, a fost grav avariat.

Trei dintre victime erau în vârstă de 17 ani, una de 18 ani, iar şoferul avea 21 de ani. Potrivit NewsBucovina.ro, cei trei minori erau din comuna Bogdănești. Un alt tânăr era din aceeași comună cu minorii, iar o altă victimă din comuna Râșca.

Potrivit sursei citate, la volan se afla Narcis, tânărul de 21 de ani.

Video aici

Recomandări

Mai mulți tineri din Botoșani urmăriți penal pentru dețineri de droguri

Şapte tineri din oraşul Botoşani cu vârste cuprinse între 17 şi 28 de ani sunt …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *