sâmbătă , 4 decembrie 2021 4:38 pm
Iasi booked.net
-1°C

Cine a primit titlul de Cetăţean de Onoare al Iaşiului

Actrița Rodica Mandache a primit Premiul de Excelență pentru întreaga activitate artistică din partea organizatorilor Festivalului Serilor Filmului Românesc, în cadrul unei gale special organizate în Piața Unirii, cu această ocazie fiindu-i conferit și titlul de “Cetățean de Onoare al Municipiului Iași”.

Ieri, în cea de-a treia zi a Festivalului Serile Filmului Românesc, actriței Rodica Mandache i-a fost oferit unul dintre cele trei Premii de Excelență acordate în timpul acestei ediții de organizatorul evenimentului.
Unul dintre Premiile de Excelență de anul acesta ajunge la doamna Rodica Mandache, o actriță cu o carieră extraordinară. Constatam în anii trecuți că puțină lume știe că este din Iași. Merită această Gală, acest Premiu de Excelență și acest premiu al municipalității”, a spus Andrei Giurgia, organizatorul Festivalului Serile Filmului Românesc, eveniment ajuns la a XII-a ediție.

Actrița a încântat publicul venit în Piața Unirii din Iași special pentru această gală cu recitalul “Doamna fără nimeni”.

Un al doilea “Premiu de Excelență pentru întreaga carieră” al aceste ediții a Serilor Filmului Românesc va ajunge la regizorul Dan Piţa. Acesta ar fi trebuit să fie prezent vineri seara la Casa de Cultură “Mihail Ursachi” din Iași, la proiecția filmului “Mai presus de orice”, însă nu a mai ajuns din motive de sănătate.

Cel de-al treilea Premiu de Excelență al festivalului îi va fi decernat post-mortem actorului Ion Dichiseanu, în cadrul unei gale care va fi organizată duminică seara. La eveniment este așteptată să participe fiica acestuia, Ioana Dichiseanu.

Recomandări

Gala de excelență pentru personalul didactic din învățământul preuniversitar ieșean

Joi, 29 iulie, începând cu ora 11.15, în Sala „Vasile Pogor” a Palatului Roznovanu, va …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *