luni , 18 februarie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Cinci într-o singură zi: condamnați prinși și încarcerați în Penitenciarul Iași

Polițiștii din cadrul Biroului Urmăriri Iași, Biroului de Supravegheri Judiciare Iași, Secției nr. 5 Poliție Iași și Secției nr. 6 Poliție Iași au pus în aplicare luni, 17 septembrie, 5 mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de Tribunalul Iași.

Astfel, a fost depistat un bărbat, de 33 de ani din municipiul Iași, pe numele căruia Tribunalul Iași a emis un mandat de executare a pedepsei de 7 ani și 8 luni închisoare, fiind condamnat pentru comiterea infracțiunilor de trafic de minori şi trafic de persoane.

Tot luni a fost prins un tânăr, de 29 de ani, din Iași, pe numele căruia Tribunalul Iași a emis un mandat de executare a pedepsei de 7 ani și 8 luni închisoare, fiind condamnat pentru comiterea infracțiunilor de trafic de minori şi proxenetism.

Cel de-al treilea bărbat băgat după  gratii este tot un ieșean de 36 de ani, pe numele căruia Tribunalul Iași a emis un mandat de executare a pedepsei de 7 ani închisoare, fiind condamnat pentru comiterea infracțiunii de trafic de minori.

Un alt ieșean de 33 de ani, pe numele căruia Tribunalul Iași a emis un mandat de executare a pedepsei de 7 ani și 8 luni închisoare, fiind condamnat pentru comiterea infracțiunilor de trafic de minori şi trafic de persoane, a fost depistat și încarcerat.

Ultimul condamnat prins de polițiștii ieșeni este un bărbat de 62 de ani, din municipiul Iași, pe numele căruia Tribunalul Iași a emis un mandat de executare a pedepsei de 7 ani închisoare, fiind condamnat pentru comiterea infracțiunilor de trafic de minori.

În baza mandatelor de executare a pedepsei închisorii, cei 5 bărbați au fost încarcerați în Penitenciarul Iaşi.

Recomandări

Un şofer român e eroul zilei la Paris

Un şofer român e eroul zilei la Paris. A prins un hoţ înarmat care scăpase …

One comment

  1. Dar unde i-ati prins, ca s-au predat singuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *