Chirica: ”Dragnea și ai lui au făcut mai mult rău României decât au făcut toți homosexualii din Europa”

Date:

Primarul Iașului, Mihai Chirica, a făcut o declarație total deplasată la adresa comunității gay, afirmând că ”Dragnea și ai lui au făcut mai mult rău României decât au făcut toți homosexualii din Europa”. Vorbind despre organizarea referendumului pentru familia tradițională, edilul a mai spus că acest scrutin trebuie susținut pentru că ”normalitatea nu trebuie pusă la îndoială niciodată”.

”Lucrurile care se ob­servă şi care au atras atenţie, nu numai mie, este faptul că mai mult rău au făcut României în ultima perioadă Dragnea şi ai lui, decât au făcut toţi homosexualii din Europa, în sensul capitalului de imagine negativă pe care această ţară l-a acumulat, iar părerea mea, şi să spunem frica mea cea mai mare, nu este legată de faptul că acest referendum trebuie făcut şi susţinut, pentru că normalitatea nu trebuie pusă la îndoială niciodată (…) ar fi păcat pentru această stare de normalitate să asistăm la încălecarea ei din punct de vedere politic de vreun cetăţean certat cu legea sau cetăţeni politici în general”, a declarat primarul Chirica, citat de Ziarul de Iași.

Chirica a adăugat că subiectul refe­rendumului este unul „sensibil“, dar „absolut necesar“. ”Sus­ţinem normalitatea acestui de­mers şi trebuie făcut, şi trebuie să ne de­branşăm, oarecum, de la tot felul de gânduri care pătrund în mintea multora, dar cu siguranţă nu trebuie să ac­ceptăm ca acest concept să fie călărit politic de oameni care în momentul de faţă sunt certaţi cu legea, în principal, şi care nu fac decât rău României”, a mai comentat primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

OFICIAL! Polițiștii locali vor putea aplica amenzi în zona rutieră. Legea a fost promulgată

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea care oferă...

”Atenție, aterizăm!” se joacă MÂINE, 8 decembrie, la Cinema VICTORIA

Adaptare după celebra comedie franțuzească de situație “Boeing Boeing”...

Ieșeanca Oana Boca Stanescu este noul director al Centrului Național al Cărții

Ieșeanca Oana Boca Stanescu este noul director al Centrului...