sâmbătă , 26 septembrie 2020 6:04 am
Iasi booked.net
-1°C

Cetăţean moldovean depistat cu permis de conducere fals la frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetăţenie R. Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.

 

^

În data de 29 iulie a.c., în jurul orei 16.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, cetățeanul din R. Moldova, Vladimir C., în vârstă de 24 de ani, conducând un autoturism marca Alfa Romeo, înmatriculat în Italia.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la control, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals total și că Vladimir C. nu figurează în bazele de date ale autorităților din R. Moldova ca fiind posesor de permis de conducere.

Cu privire la cele constatate, tânărul  a declarat că a procurat documentul prezentat la control de la un conațional, ale cărui date nu le cunoaște, în schimbul sumei de 250 de euro cu intenţia de a–l folosi în Italia, pentru a–şi găsi mai uşor un loc de muncă.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals, instigare la comiterea de infracțiuni și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

reclama adnow

Recomandări

Patru bărbaţi care transportau bunuri furate, descoperiți de polițiștii de frontieră de la Țuțora

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorul Poliţiei de Frontieră Ţuţora au descoperit patru bărbaţi care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *