Centrul Municipal de Colectare Iași lansează cardul de fidelitate

Date:

Centrul Municipal de Colectare Iași lansează o nouă campanie, cu scopul predării corecte a deșeurilor spre reciclare. Centrul și-a deschis porțile în martie 2016, fiind rezultatul unui parteneriat între Primăria Municipiului Iași, Organizația ECOTIC, Salubris SA și RECOLAMP.

La doi ani de la înființare, CMCI dă startul joi, 5 aprilie, unui program de fidelizare și organizare a unei tombole cu premii atractive. Pentru a impulsiona și mai mult ieșenii să colecteze separat și să participe la procesul reciclării, este lansat programul de fidelizare, menit să crească frecvența vizitelor în locație pentru fiecare cetățean în parte. Cardul de fidelitate va fi nominal și va fi oferit celor care aduc deșeuri în Stradela Grădinari nr. 26.

„Practic, CMCI este o soluție modernă, bine gândită, realizată cu know-how european, menită să dea o direcție civilizată și prietenoasă mediului deșeurilor reciclabile care, altfel, ar ajunge la groapa de gunoi. CMCI este o soluție europeană pentru orașe curate și ecologice, unde populația poate preda ușor, fie cu mașina, fie pietonal, toate tipurile de deșeuri ce se pot genera acasă: electrice și baterii uzate, plastic, hârtie, sticlă, haine vechi, mobilier vechi sau nefuncțional.” au precizat reprezentanții Salubris SA.

La fiecare patru vizite, ieșenii vor primi cadou o umbrelă, iar primii 100 de participanți în campanie vor fi înscriși într-o tombolă cu premii atractive: 10 carnete de tichete în valoare de 200 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Pensionarii ieșeni primesc tichete sociale cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Cu ocazia Sărbătorilor de Paști pensionarii ieșeni vor primi...

500 de detectoare de fum și monoxid de carbon sunt montate gratuit în județul Iași

Departamentul pentru Situații de Urgență și  Inspectoratul General pentru Situații...

IȘJ Iași organizează o nouă simulare a examenelor naționale în perioada 17-19 aprilie 2024

Simulări ale Evaluării Naționale vor susține și 8.000 de...