Cell 411 – o aplicație mai eficientă decât 112

Date:

În cazul unui pericol, este posibil ca un apel la 112 să nu fie suficient pentru a te putea salva.

În acest sens, un român stabilit în SUA, Virgil Văduva, vine cu Cell 411, o aplicație menită să te lase să te ajuți singur, dacă statul român nu o face.

Pentru început, va trebui să creezi în interiorul aplicației niște grupuri, pe care creatorii săi le-au denumit „celule”. Aici vei adăuga persoane apropiate ție care vor primi alertele tale și vor putea interveni rapid. Acesta ar reprezenta un avantaj uriaș pentru persoana care se află în pericol într-un anumit moment.

De îndată ce utilizatorul trimite alerta către grupurile (celulele) sale alcătuite din familie, prieteni, colegi etc., aceștia vor primi instant o serie de informații. Așadar, vor fi alertați asupra tipului de pericol în care se află utilizatorul, locația exactă a acestuia (precizie de până la un metru), ghidare pas-cu-pas pe hartă până la locația emitentul alertei, dar și un chat pentru a putea comunica cu acesta. De asemenea, odată ajuns la fața locului, respondenții pot oferi și primul ajutor. Vor cunoaște exact datele celui afectat: de la grupă sanguină, alergii sau alte sensibilități medicale.

Un alt avantaj îl reprezintă posibilitatea distribuirii de media prin intermediul Cell 411. Astfel, utilizatorii pot transmite în timp real poze sau videoclipuri din situația în care se află. De asemenea, acestea pot fi publicate direct pe contul de YouTube. Astfel, cei care primesc alerta vor știi exact cu tipul de urgență cu care utilizatorul se confruntă, dar pentru mai multe informații, accesați playtech.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Apel al salvamontiștilor: Nu mergeți pe MUNTE în pantofi sau SANDALE

După un sezon în care nu a trecut nicio...

SURSE: Guvernul taie fondurile serviciilor SECRETE la rectificarea bugetară

Guvernul condus de generalul (r) Nicolae Ciucă dorește să...

Președintele ANAF a prezentat topul „șmecherilor” care sfidează STATUL

Cea mai mare diferenţă dintre veniturile declarate de un...