luni , 18 ianuarie 2021 3:07 pm
Iasi booked.net
-1°C

Cel mai mare regret al Simonei Halep

Simona Halep a împlinit 29 de ani chiar la startul turneului de la Roland Garros și a câștigat 22 de turnee la Women’s Tennis Association.

A pierdut în fața jucătoarei Iga Swiatek la Roland Garros, iar Halep a declarat că are un regret mare, care nu are legătură cu șansa de a redeveni lider mondial, poziție pe care a obținut-o de două ori, în 2017 și 2019. „Cel mai mare regret al meu este că nu am exersat slice-ul în juniorat. Dacă nu practici jocul de bază la început, când abordezi meciuri grele, te vei întoarce mereu la jocul tău de bază. Iar dacă fundația ta e constantă, nu vrei să ratezi mingi. Vrei doar să te simți sigură pe lovituri, rămâi blocată în acel stil de joc. Știu cum să execut slice-ul, îl repet la antrenamente și îmi iese bine, dar nu îmi vine în cap să-l folosesc în timpul meciurilor importante”, a spus Simona Halep.

Simona Halep (n. 27 septembrie 1991, Constanța, România) este o jucătoare de tenis din România care a atins prima poziție în clasamentul mondial WTA, în două rânduri, între 2017 și 2019. A ocupat această poziție timp de 64 de săptămâni, fiind din acest punct de vedere a zecea din istoria tenisului în clasamentul longevității ca lider al circuitului. Halep a încheiat anii 2017 și 2018 pe primul loc în lume în clasamentul WTA. În prezent ea se află pe locul 2 mondial.

Halep a câștigat turneele de Grand Slam de la Roland Garros (2018) si Wimbledon (2019), pierzând anterior alte trei finale: două la Roland Garros (2014, 2017) și una la Australian Open (2018).

A disputat și finala Turneului Campionilor (2014). Ea a câștigat la simplu de-a lungul carierei 20 turnee și a mai disputat alte 17 finale, fiind cea mai titrată jucătoare de tenis din istoria României.

Recomandări

Campionul multiplu la tenis de masă al României, mort într-un accident de mașină

Campionul multiplu la tenis de masă Marius Rădoi, fiul adjunctului IPJ Olt, Cristian Rădoi de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *