Cel de-al 14-lea tramvai Bozankaya construit pentru orașul IAȘI a ajuns în depoul CTP

Date:

Cel de-al 14-lea tramvai Bozankaya construit pentru orașul nostru a ajuns în Depoul Companiei de Transport Public Iași în cursul serii de joi, 16 martie.

Astfel, 30 de tramvaie moderne cumpărate cu fonduri europene sunt deja în orașul Iași. Ultimele două vagoane de același tip, provenite de la compania Bozankaya, din Turcia, vor ajunge la Iași în perioada următoare.

Valoarea totală a achiziției celor 16 tramvaie este de aproximativ 168 de milioane de lei, adică circa 34 milioane de euro.

Ca și tramvaiele PESA, în valoare de 163 de milioane de lei, circa 33 milioane de euro, tramvaiele Bozankaya au o lungime de 30 de metri și o capacitate de transport totală de aproximativ 270 de locuri.

Tramvaiele au podea joasă și sunt echipate cu instalație de aer condiționat, instalație de încălzire corespunzătoare pentru sezonul rece, sistem de numărare a călătorilor, instalație audio – video în interior, anunțuri vocale exterioare în stații, instalație pentru echipamentele de ticketing etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Horia Constantinescu, şeful ANPC, răspuns la acuzaţiile lui Pescobar: ”Nu culoarea politcă a adus peste 136 de kilograme de produse în afara datei limită!”

Horia Constantinescu, şeful Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC),...

Noi investiții pentru turismul balnear, la Iași

Pacienții care vin pentru tratament în Stațiunea Nicolina au...

Peek & Cloppenburg va deschide un flagship store, pe 26 octombrie, în ansamblul mixed-use Palas Iași

Palas Iași își completează portofoliul de branduri de modă...

Calitatea aerului în Județul Iași în luna august 2023

În luna august 2023, monitorizarea calității aerului de către...