luni , 18 ianuarie 2021 3:23 pm
Iasi booked.net
-1°C

Cei mai mulți bani ai Iașiului alocați transportului

Bugetul Iasiului atinge in acest an o suma record. Bugetul local este estimat la 763, 8 milioane de lei, iar bugetul general al municipiului Iasi se redica la 1 miliard de lei. Din aceasta suma, cea mai mare parte din bani este alocata sectiunii de functionare a Iasiului. Din totalitatea  acestui buget cei mai multi bani pleaca spre infrastructura orasului.
”Cea mai mare alocare bugetară se duce spre capitolul transporturi. Datorită faptului, pe de o parte, că cele mai mari fonduri pe care prognozăm să le tragem în acest an vor fi alocate în capitolul transporturi și mă refer la fonduri europene, dar și pentru faptul că avem foarte multe contracte deja încheiate pentru modernizări de străzi și alte alocări bugetare care țin în mod direct de refacerea infrastructurii stradale pentru vehicule rutiere și pentru tramvai, precum și refacrerea zonelor pietonale și a piațetelor publice.” a declarat Mihai Chirica, primarul Iașiului.

Recomandări

Ocolirea Iașului prin est: un drum 29 km în valoare de 65 mil. euro

Un proiect inițiat la nivelul societății civile începe să prindă contur: realizarea variantei Est a centurii ocolitoare a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *