vineri , 5 martie 2021 4:07 pm
Iasi booked.net
-1°C

Cea mai spectaculoasă cazare din România pentru 2021

În România, apar din ce în ce mai multe proiecte turistice inedite care ne demonstrează că și la noi se poate să construiești ceva trainic, dacă ai o idee și te încăpățânezi să o duci până la capăt. Ce ai spune să fugiți în vârf de munte, departe de lume și de agitația orașului, într-un loc spectaculos și nou-nouț, care îți va oferi acea gură de aer de care ai acum atâta nevoie?

Unde? Someșu Rece, sat Păltinei, Cluj – la 30 de km de Cluj, la 328 de km de Timișoara, la 412 km de Iași, la 460 de km de București.

Continuăm să vă prezentăm o serie de cabane spectaculoase care s-au construit la noi, în ultimul timp. Astăzi, mergem aproape de Cluj Napoca, unde descoperim, cu uimire, un loc absolut fabulos: ,,Cabana Berg’’ din Someșul Rece. Este, de fapt, o clădire impunătoare, formată din două corpuri, făcute din lemn, sus, pe vârful unui deal. Ce-ți va atrage atenția, de prima dată cum vezi cabana, este stilul în care este construită: tipic scandinav, din lemn și cu geamuri generoase, care te vor lasă să admiri în voie toată zona de poveste.

Fix acesta este atuu-ul acestor cabane: priveliștea de vis pe care o ai din cameră. Oriunde te-ai afla, nu poți să nu observi frumusețea naturii care ți se va așterne în fața ochilor și care te îmbie să te relaxezi și să mai uiți de acest an nebun. Este ca și cum te-ai teleportat în mijlocul naturii. Ce poate fi mai frumos, mai ales, după această perioadă agitată decât să stai în liniște și să-ți mai dai un răgaz să-ți asculți gândurile.

Citește continuarea aici:

Recomandări

Peste 200.000 de doze de vaccin Pfizer ajung, luni, în România

O nouă tranșă, de 214.110 doze de vaccin produs de Pfizer BioNTech, va ajunge luni …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *