duminică , 26 septembrie 2021 1:00 pm
Iasi booked.net
-1°C

Cea mai puternică reţea de heroină din Iaşi a fost spartă

Gruparea fraților E. din Nicolina s-a prăbușit în câteva ore, după o spectaculoasă activitate în trafic. Liderii grupării tocmai veneau de la București cu un nou transport.

Șapte traficanți și dealeri de droguri de mare risc au fost capturați miercuri seara de polițiștii Antidrog și procurorii DIICOT Iași. Dintre aceștia, șase au fost arestați. Gruparea se ocupa cu vânzarea de heroină în Iași, fiind cea mai puternică de la acest moment, și era condusă de frații N. și S. E., din cartierul Nicolina. Cei doi mergeau săptămânal la București de unde aduceau “marfă” și o plasau dealerilor, care vindeau gramul cu 700-800 de lei. Dintr-un gram de heroină, aceștia făceau zece doze.

În această săptămână, avându-i pe membrii grupării sub supraveghere, autoritățile din Iași au organizat un flagrant pentru a-i opri pe traficanți. Miercuri seara, polițiștii Antidrog și un procuror DIICOT Iași au organizat un flagrant în comuna Mogoșești pe drumul județean ce vine dinspre Vaslui, unde un echipaj de la rutieră trebuia să oprească autoturismul Renault în care cei doi frați E. și un prieten, L. P., de 23 de ani, se întorceau de la București.

Cei trei se injectaseră pe rând, pe drum, cu heroină, astfel că la vederea echipajului de la rutieră N. E. s-a făcut că oprește mașina, apoi a demarat în trombă și a lovit agentul de poliție. Polițistul a scăpat doar cu răni minore, deoarece s-a împins într-o parte chiar de mașina care trebuia să îl calce. Ulterior, N. E., care se afla sub influența drogurilor, a demarat în trombă și în mers a aruncat drogurile, acestea fiind recuperate de polițiști.

 

Recomandări

Autoturism radiat din circulație descoperit în trafic

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești au depistat în trafic un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *