duminică , 31 mai 2020 12:06 pm
Iasi booked.net
-1°C

Ce ușor e să judecăm și să fim răi! Doamna Geta – lecție de viață

Povestea doamnei Geta, polițista de la Brigada Rutieră înjosită pe Facebook din cauza aspectului fizic este o adevărată lecție de viață. 

“Joi dimineața, doamna Geta a intrat cu capul plecat în sediul Brigăzii Poliției Rutiere și a mers direct spre biroul comandantului.

Avea lacrimi în ochi și mergea precipitat.
În cei 27 de ani de muncă, nimeni nu o mai văzuse așa! Cu toții erau obișnuiți să o vadă mereu zâmbitoare și mai ales să audă “Bună dimineața, copii! Aveți nevoie de ceva?”.

Acum se îndrepta spre biroul comandantului.
– Îmi cer scuze pentru că am stricat imaginea poliției rutiere. E numai greșeala mea! Să știți că eu am cerut să merg în acea misiune. Vă rog să nu fiți supărat pe mine!

– Doamna Geta, vă asigur că nimeni nu are ce să vă reproșeze. Și vă mai asigur de ceva, noi vă iubim și vă prețuim enorm! Un singur lucru vă rog, să nu mai plângeți. Noi chiar vă iubim!
În acea zi, doamna Geta nu a ieșit din birou, iar atunci când a plecat acasă a făcut în așa fel încât să nu fie văzută de nimeni.
A doua zi, a venit mai devreme, sperând să treacă neobservată. La intrare, însă, a fost oprită de un coleg.
– Sărut mâna, doamna Geta! Vă rog să mergeți în curte. Vă așteaptă cineva!
Surpriza a fost una deosebită. Toată tura de serviciu o aștepta acolo. Un coleg i-a oferit un buchet de flori.

– Doamna Geta, ne e dor de salutul dumneavoastră! Vă rugăm, puteți să ne salutați ca și până acum!
– Bună dimineața, copii! Aveți nevoie de ceva? le-a răspuns ea emoționată.. aproape plângând, dar de data asta de fericire….
– De dumneavoastră avem nevoie, doamna Geta!”, se arată într-o postare a MAI pe Facebook.

Povestea doamnei Geta este o lecție de viață pentru noi toți

“Au fost mulți care au denigrat-o și au înjosit-o, necunoscându-i povestea. Această femeie și-a dorit cu ardoare un copil. Timp de 6 ani a urmat un tratament care i-a afectat metabolismul și i-a adus această stare fizică. Dar nu regretă absolut nimic! Pentru că tratamentul i-a mai adus ceva, o fiică de care este foarte mândră.
Și mai e ceva de menționat, deși ar putea să iasă la pensie, la cei 56 de ani pe care îi are, doamna Geta vine în fiecare zi la serviciu cu aceeași pasiune și cere inclusiv să ajute în misiunile din stradă.
Pentru noi, doamna Geta este o lecție.
Pentru voi ce e?”, se arată în postarea MAI.

loading...

Recomandări

Polițistă lăsată fără permis după ce a provocat un accident rutier

Accidentul în care a fost implicată maşina de Poliţie s-a produs într-o intersecţie din oraşul …

2 comments

  1. De ce manipulati? “Doamna” Geta nu este vreo eroina! Nu ar avea nimeni nimic cu ea, daca prezenta ei in cadrul politiei nu ar fi penibila. Cum trece aceasta “doamna” probele fizice obligatorii? A ajuns politia ( cu “p”) casa de binefaceri? Se pare ca da, din pacate. Nu este singurul angajat inapt fizic care papa degeaba bani publici. Si apoi se mai plang politistii ca nu sunt respectati…. Respect pt ce, daca in randurile lor sunt destui care nu pot alerga 100 m in timpul impus? De rasul infractorilor, nu alta! (si in acelasi timp ilegal, dar asta nu mai conteaza, cat timp lupii pazesc oile)

  2. Cetățean

    Hai să lăsăm ipocriziile. Numai mesaje de felicitare și alte dulcegarii.In primul rând, foarte curios…ce caută o persoană de 56 de ani în poliție???Și dacă tot ai rămas, ai măcar decența să nu te dai în spectacol. Singură a intrat în gura lumii, nu e vina nimănui ca arata cum arată, prezenta ei în stradă e mai mult decat jenantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *